KETAZ FOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ketaz Food. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 19:52 Eten zoals altijd lekker alleen de frieten hadden wat warmer mogen zijn.
21 nov 2022 om 8:23 The food was amazing, really delicious and tasty. However, I expect Flatbread when I order literally liquid or mushy food. And that was unfortunately not the case, even though we ordered for 30€.
20 nov 2022 om 15:55 Het eten was zeker niet genoeg voor 3 personen. Vlees wat ook zwart. Frietjes waren erg lekker maar ook wel weer weinig saus.
19 nov 2022 om 18:50 basics are there, but meat is overcooked (dark and dry)
15 nov 2022 om 21:07 De augurk stinkt heel erg en smaakte heel vies, de burger was niet te eten. Het was al een andere keer gebeurt, maar ik wilde nog een kans geven. Nooit meer!
15 nov 2022 om 19:16 Na twee uur wachten... kwam daar de DRIE persoons schotel aan... De 5 sterren reviews hieronder zijn alles behalve de waarheid. 3 pers.schotel kan door voor een standaard kleine schotel.1 Hmburger in 2 droog verbrand. NIET HIER BESTELLEN! OPLICHTERS
10 nov 2022 om 21:16 Heerlijk eten en goede service
10 nov 2022 om 10:53 Food was great and delivery on time! definitely recommend.
6 nov 2022 om 20:35 Food was great, even the Pizza. I'm happy that I tried this place and can strongly recommend it.
27 okt 2022 om 7:55 Eten kwam iets later dan aangegeven door autopech oid en werd boven verwachting opgelost, was niet eens nodig geweest. Lekker en veel eten, warm, vriendelijke bezorging. Bestel hier zeker weer
14 okt 2022 om 19:40 Had gerecht mandi besteld maar hoe het beschreven stond was het totaal niet. Geen saus ect . ook bij de sish tawwk dat was niet hoe de beschrijving. Geen paprika en geen ui. Jammer want eten vind ik wel lekker alleen mag er meer variatie’s zijn.
8 okt 2022 om 19:43 Kipburger menu was voortreffelijk en snel bezorgd! Ga zeker andere dingen uitproberen in de toekomst!